Een man heeft een nieuwe Mercedes gekocht en gaat op een mooie zomeravond even lekker een stuk rijden... Het dak eraf, de wind glijdt door zijn haar en hij besluit eens te kijken hoe hard zijn wagen nou eigenlijk kan. Net als de kilometerteller een respectabele 180 km/u aangeeft, ziet hij in zijn spiegel 2 blauwe zwaailichten ... Met geen mogelijkheid dat ze een Mercedes kunnen bijhouden," denkt hij nog en trapt de bolide nog harder op zijn staart. Pijlsnel vliegt hij over de weg: 190, 200, 230 zelfs, maa ... de politie zit nog steeds vlak achter hem. Waar ben ik godsnaam mee bezig?" denkt hij en hij gaat naar de kant van de weg. De agent loopt naar hem toe, pakt zijn rijbewijs zonder ook maar iets te zeggen, bekijkt zijn rijbewijs en auto aandachtig. Ineens zegt hij: "Ik heb een lange zware dag achter de rug en jij bent echt de laatste die ik aan de kant zet vandaag. Ik heb geen zin in nog méér papierwerk dus als je me een zééééér goed (!!!) excuus kan geven, ééntje dat ik ook nog nooit eerder heb gehoord waarom je zo scheurde over de weg, dan laat ik je gaan!" Afgelopen week is mijn vrouw ervandoor gegaan met een politieagent," zegt de man, "en ik was bang dat je haar terug wilde geven!" Waarop de agent: "Een prettige avond nog ..."

Er loopt zo een man een restaurant binnen en vraagt of hij even van het toilet gebruik mag maken. Barman: "ja hoor, dat mag wel" dus hij rent naar de wc toe maar helaas deze is bezet. Hij moet echt heel nodig dus hij vraagt aan een Barman: "mag ik misschien even op de damestoilet?" "nou" zegt die Barman "eigenlijk mag het niet maar als u echt zo nodig moet dan mag het voor deze keer, maar u moet onthouden om NIET aan de knopjes te zitten!". De man is natuurlijk blij dat hij ergens kan schijten. Als hij net lekker heeft gescheten kijkt hij naast zich en hij ziet een rijtje met knopjes. Hij denkt niet meer aan de waarschuwing en drukt op het eerste knopje waar op staat WW. Er komt een straaltje water langs zijn reet. Op het volgend knopje staat WL, weer drukt hij erop en hij voelt een warme windvlaag over zijn reet om hen droog te maken. Op het volgende knopje staat P. De man drukt erop en hij voelt dat zijn achterste gepoederd word. Dan ziet hij het laatste knopje met ATV erop. Hij denkt "ag die andere waren lekker, want kan het nou voor kwaad?" dus hij drukt op het knopje... Een paar uur later word de man wakker, en als hij om zich heen kijkt ziet hij dat ie in het ziekenhuis licht. Er loopt een verpleegster langs en hij vraagt hoe daar terecht is gekomen. "nou, ehm" zegt de verpleegster "in dat restaurant waar u op de damestoilet ging zitten schijten, hebt u, tegen de waarschuwing van de ober in, op de knopjes gedrukt. Alles ging goed, tot u bij het laaste knopje kwam..." "maar waar staat ATV dan voor?" vraagt de man verbaasd Automatische Tampon Verwijderaar

Twee ouders zitten op te scheppen over de intelligentie van hun zoontjes.. Zegt de ene: "Mijn zoon kon met 8 maanden al lopen. Zegt de ander: "O ja, de mijne was zo intelligent om zich te laten dragen!"

Er komt een olifant een sauna binnen. De olifant kijkt eens rond en ziet dan een man in zijn blootje in de sauna. De olifant begint keihard te lachen. Na 5 minuten vraagt die man wat er zo te lachen valt. Zegt die olifant: Moet jij daar mee eten?

Moppenpagina's

zoon: "wat kost het om te trouwen?" vader: "geen idee ik betaal nog steeds"

De CIA had een vacature voor een huurmoordenaar. Na alle background checks, interviews en testen gedaan werden, waren er drie kandidaten; twee mannen en een vrouw. Voor de laatste test namen de CIA agenten een van de mannen naar een zware metalen deur en gaven hem een geweer. "We moeten weten dat je onze instructies altijd zal volgen, wat de gevolgen ook mogen zijn. In deze kamer zit je vrouw in een stoel. Vermoord haar!" De man zei, "Dat meen je toch niet. Ik zou nooit m'n vrouw kunnen vermoorden." De agent zei, "Dan ben je niet de correcte persoon voor deze job." De tweede man werd dezelfde instructies gegeven.Hij nam het geweer en ging in de kamer.Alles was stil voor ongeveer vijf minuten. Dan kwam de man uit de kamer met tranen in z'n ogen. "Ik heb het geprobeerd, maar ik kan m'n vrouw niet vermoorden." De agent zei, "Dan ben je niet de man voor ons. Neem je vrouw en ga naar huis." Tenslotte was de vrouw aan de beurt. Ze werd dezelfde instructies gegeven om haar man te vermoorden. Ze nam het geweer en ging de kamer binnen. Schoten werden gehoord, het ene na het andere. Dan hoorden de agenten geschreew en geklop om de muren. Na een paar minuten was het weer stil. De deur opende traag en daar stond de vrouw. Ze veegde het zweet van haar voorhoofd en zei, "Dit geweer was met losse flodders geladen. Ik heb hem met de stoel dood moeten slaan."

 

 

Domme Blondjes

racisme